INFORMACIÓ CURS 24-25

Apreciades famílies, acabam les classes i ja ens posam en marxa amb il·lusió a preparar el curs nou! 

A la fi que tots/es ens puguem organitzar amb temps, us passam ja les instruccions de cara al 24-25.

1. AFA : Primer de tot explicar-vos breument què és l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes ), amb la il·lusió de què vulgueu formar part de la nostra comunitat com a socis, com a membres de la junta o com col·laboradors en moments específics:  Per fer-vos socis, i tenir els corresponents beneficis, heu de pagar una quota anual de 30€ per família (no per infant) i curs, al compte de l’AFA CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 24-25) i , molt important, llinatges de la família ( infants) , i omplir la fitxa de soci que us posam a continuació:
FITXA SOCI CURS 24-25

2.EXTRAESCOLARS I SERVEIS 24-25: Us adjuntam els enllaços corresponents amb la proposta d’extraescolars i serveis de cara al pròxim curs. Aquesta proposta pot variar en funció de les inscripcions que hi hagi a cada activitat.                                               

  • SERVEI DE MATINERA  El servei de matinera estarà operatiu a partir del primer dia d’escola , a excepció dels alumnes de 4t infantil ( 3 anys) que hauran de seguir el pla d’adaptació pertinent a la seva classe abans de començar matinera. Inscripció abans de dia 6 de setembre.                                                                                   Teniu tota la informació al següent enllaç:  INFORMACIÓ SERVEI DE MATINERA CURS 24-25
  • SERVEI DE LUDOTECA SETEMBRE 24- JUNY 25 

El servei de Ludoteca estarà operatiu a partir del primer dia d’escola, sempre que hi hagi un nombre mínim d’inscripcions, és per això que necessitam que les inscripcions estiguin fetes al més aviat possible, preferentment abans de dia 6 de setembre, per poder gestionar contractació de monitores si cal. Per considerar la inscripció com a confirmada s’ha d’haver fet el pagament de la mensualitat abans de la data límit. Si no arribam a un nombre mínim d’inscripcions el servei no es durà a terme.

Teniu tota la informació al següent enllaç: SERVEI DE LUDOTECA SETEMBRE 24 – JUNY 25

         

  • PROPOSTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 24-25 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Les activitats extraescolars comencen el primer dia laborable d’octubre i acaben el darrer dia laborable de maig. Si necessitau que els vostres infants quedin després de menjador els mesos de setembre i juny, els heu d’inscriure al servei de ludoteca .
Per a les activitats que tenen un nombre màxim de participants les places es donaran per estricte ordre de reserva ( la reserva només es considera confirmada una vegada emplenat el full d’inscripció i fet el pagament de matrícula ) . Per a les activitats de dues hores setmanals tindran preferència les inscripcions als dos dies sobre les inscripcions de només un dia per setmana.
Les extraescolars que no arribin a un nombre mínim d’inscripcions no es duran a terme. La data màxima per fer inscripció és dia 23 de setembre .

Tota la informació referent a les extraescolars la trobareu al següent enllaç: EXTRAESCOLARS CURS 24-25

 

 

3.LLIBRES DE TEXT I AGENDA 24-25 

Tota la informació sobre els llibres/material que heu de comprar la teniu al GESTIB.

Les famílies adscrites al pla de reutilització hauran de venir a cercar els lots de llibres dia 9 de setembre , de 9 a 13.00 i de 16.00 a 18.00, a l’ edifici de primària.

L’ agenda escolar és obligatòria per a tots els cursos de primària ( infantil no) .

 L’ agenda és gratuïta per a les famílies sòcies d’ AFA ( quota 24-25). 

Per a les famílies “no sòcies” el preu de l’ agenda és de 10€ que podeu abonar per transferència al nostre compte bancari o en efectiu en venir-la a recollir. 

Les agendes es lliuraran el dia 9 de setembre , de 9 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 a l’ edifici de primària.

*Per tenir descompte, tant a les activitats i serveis com a la compra d’ agenda,  heu de fer l’ abonament de la quota de soci, 30€ per família i curs, al compte de l’ AFA CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 24-25) i llinatges de la família.

Recordau omplir, per favor, el full de soci i el full d’ inscripció de les extraescolars i serveis, si cal. 

Nosaltres partim de vacances fins al dia 2 de setembre.
Si teniu consultes urgents ens podeu escriure un correu a la nostra adreça electrònica: afaceipcostailloberamarratxi@gmail.com, i us contestarem al més aviat possible.

Gràcies i bon estiu!!!🥳⛱️🌞