INSTRUCCIONS LLIBRES 5è DE PRIMÀRIA CURS 23-24

 

5È DE  PRIMÀRIA CURS 23-24

 

NOMÉS PER A FAMÍLIES QUE NO US HEU ADSCRIT AL PLA DE REUTILITZACIÓ!!!!!!

Heu de  comprar els següents llibres: 

Per fer la compra a la web de la Distribuidora Rotger heu d’entrar al següent enllaç: 

http://www.rotger.com/docs/clientes_v3/TextosEscolares.php

Si sou socis afa teniu un 15% de descompte. Per obtenir aquest descompte, en pagar la quota de soci 23-24, ens podeu enviar un WhatsApp amb el comprovant i us enviarem un codi. 

 

INNOVAMAT MATEMÀTIQUES 

Heu d’accedir al següent enllaç per fer el pagament del material de matemàtiques:

Instruccions compra Innovamat 5è de primària

La data límit per realitzar la compra dels materials i que t’arribin a l’escola abans de l’inici de curs és el 16 d’agost. En el cas de que facis la comanda després i fins al 7 de setembre, arribaran un cop ja hagin començat les classes. I si ho fas més tard, te’ls enviarem a casa amb despeses d’enviament..

Cal tenir en compte que el document adjunt només és vàlid per al curs 5è de primària de l’CEIP Costa I Llobera, i el Pack Laboratorio + Aventuras Digital + App.

Si necessites ajuda pots contactar amb el nostre equip de Solver de dilluns a divendres de 8:30 a 18:30 trucant al 932 20 94 23 o escrivint a help@innovamat.com.

 Aquest material ens arriba directament a l’escola. Farem entrega als alumnes el primer dia de classe. Tot d’una que tingueu el pagament fet ens heu d’enviar el comprovant al nostre Whatsapp (670 68 96 09 ) o al nostre correu afaceipcostailloberamarratxi@gmail.com

 

El pagament de les llicències digitals d’aplicacions educatives i material manipulatiu s’ha de fer al compte corrent de l’escola a un enllaç que us han passat pel GESTIB( https://drive.google.com/file/d/1Eobi9Nt7qxJmWYVRoe07QE0fiPbGC1E9/view).           ( Per favor , aneu en compte de no fer l’ingrés al compte corrent de l’AFA)

AGENDA CURS 23-24 : l’agenda és gratuïta per a les famílies que hagin pagat la quota de l’AFA del curs 23-24. Els no socis heu de fer un pagament de 10€ al nostre número de compte CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant nom de l’alumne i curs. L’alumnat trobarà les agendes a classe el primer dia d’escola.