INFORMACIÓ CURS 23-24

Apreciades famílies,a la fi que tots/es ens puguem organitzar amb temps, us passam ja les instruccions de cara al nou curs.

  1. AFA : Primer de tot explicar-vos breument què és l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes ), amb la il·lusió de què vulgueu formar part de la nostra comunitat com a socis, com a membres de la junta o com col·laboradors en moments específics: Per fer-vos socis heu de pagar una quota  de 30€ per família (no per infant) i curs, al compte de l’AFA  CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 23-24) i llinatges de la família, i omplir la fitxa de soci que us posam a continuació:

 

FITXA SOCI CURS 23-24

2. EXTRAESCOLARS I SERVEIS 23-24: Us adjuntam l’enllaç amb la proposta d’extra-escolars i serveis de cara al pròxim curs. Aquesta proposta pot variar en funció de les inscripcions que hi hagi a cada activitat.  

PROPOSTA PROVISIONAL EXTRAESCOLARS, I SERVEIS CURS 23-24

 PROPOSTA SERVEIS MATINERA I LUDOTECA SETEMBRE/JUNY 23-24 , HORARIS I PREUS

PREUS EXTRAESCOLARS CURS 23-24

 El servei de Ludoteca  estarà operatiu a partir del primer dia d’escola, sempre que hi hagi un nombre mínim d’inscripcions, és per això que necessitam que les matrícules estiguin fetes al més aviat possible, preferentment abans de dia 6 de setembre, per poder gestionar contractació de monitores si cal. Si no arribam a un nombre mínim d’inscripcions el servei no es durà a terme. 

 Tancam inscripcions extraescolars. Si estau interessats escriviu-nos un WhatsApp o un correu electrònic  i us informarem si queden places disponibles.

 Aquí teniu una petita explicació d’en què consisteix cada activitat. Igualment, a principi de curs intentarem fer una reunió informativa perquè les empreses o monitors/es que donaran aquestes activitats us puguin explicar en què consistirà cadascuna : 

ANGLÈS

PETITA CIÈNCIA

PSICODANCE – DANCE FUSION

ROBÒTICA

TEATRE

TALLER DE FANG

ALOHA

VÒLEI

GUARDA I ESTUDI

BATUCADA

MASTERCHEF _ CUINA

MINIBÀSQUET

TALLER D’EXPERIMENTACIÓ

TALLER DE CÒMIC

 Per a les activitats que tenen un nombre màxim de participants les places es donaran per estricte ordre de reserva. Per les activitats de dues hores setmanals tindran preferència les inscripcions als dos dies sobre les inscripcions de només un dia per setmana. 

INSCRIPCIÓ SERVEIS ( MATINERA I LUDOTECA) INFANTIL CURS 23-24

INSCRIPCIÓ SERVEIS ( MATINERA I LUDOTECA) PRIMÀRIA CURS 23-24

INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS :  Tancam inscripcions extraescolars. Si estau interessats escriviu-nos un WhatsApp o un correu electrònic i us informarem si queden places disponibles.

És important que consulteu la normativa , també la tindreu a l’agenda d’enguany. 

NORMATIVA EXTRAESCOLARS I SERVEI DE MATINERA

 

 3. LLIBRES TEXT 23-24 :  Aquí podeu accedir a l’enllaç per a la compra de llibres si NO estau adscrits/es al pla de reutilització . Teniu un 15% de descompte a la Distribuidora Rotger. Per obtenir aquest descompte, en pagar la quota de soci 22-23, ens podeu enviar un WhatsApp amb el comprovant i us enviarem un codi. 

INSTRUCCIONS COMPRA LLIBRES DE TEXT CURS 23-24

Per a les famílies inscrites al pla de reutilització: els nins i nines trobaran els lots de llibres a classe el primer dia d’escola.

*Per tenir descompte, tant a les activitats i serveis com a la compra de llibres, com a l’escola d’estiu de setembre,  heu de fer l’abonament de la quota de soci, 30€ per família i curs, al compte de l’AFA CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 23-24) i llinatges de la família.

Recordau omplir, per favor, el full de soci i el full d’inscripció a les extraescolars i serveis si cal

Moltes gràcies i molt bon estiu!