INSTRUCCIONS LLIBRES 1er DE PRIMÀRIA CURS 23-24

1R PRIMÀRIA CURS 23-24

NOMÉS PER A FAMÍLIES QUE NO US HEU ADSCRIT AL PLA DE REUTILITZACIÓ!!!!!!

Heu de triar i comprar un llibre de lectura del següent llistat: 

 

Per fer la compra a la web de la Distribuidora Rotger heu d’entrar al següent enllaç: 

http://www.rotger.com/docs/clientes_v3/TextosEscolares.php

Si sou socis afa teniu un 15% de descompte. Per obtenir aquest descompte, en pagar la quota de soci 23-24, ens podeu enviar un WhatsApp amb el comprovant i us enviarem un codi. 

INNOVAMAT MATEMÀTIQUES 

Podeu adquirir a través de la pàgina web especificada al document: 

instruccions compra innovamat 1er primària

La data límit per realitzar la compra dels materials i que t’arribin a l’escola abans de l’inici de curs és el 16 d’agost. En el cas de que facis la comanda després i fins al 7 de setembre, arribaran un cop ja hagin començat les classes. I si ho fas més tard, te’ls enviarem a casa amb despeses d’enviament.

Cal tenir en compte que el document adjunt només és vàlid per al curs 1r de primària de l’CEIP Costa I Llobera, i el Pack Laboratorio + Aventuras Digital + App.

Si necessites ajuda pots contactar amb el nostre equip de Solver de dilluns a divendres de 8:30 a 18:30 trucant al 932 20 94 23 o escrivint a help@innovamat.com.

 Aquest material ens arriba directament a l’escola. Farem entrega als alumnes el primer dia de classe. Tot d’una que tingueu el pagament fet ens heu d’enviar el comprovant al nostre Whatsapp (670 68 96 09 ) o al nostre correu afaceipcostailloberamarratxi@gmail.com 

 

El pagament de les llicències digitals d’aplicacions educatives i material manipulatiu s’ha de fer al compte corrent de l’escola a un enllaç que us han passat pel GESTIB (https://drive.google.com/file/d/1Eobi9Nt7qxJmWYVRoe07QE0fiPbGC1E9/view).

           ( Per favor , aneu en compte de no fer l’ingrés al compte corrent de l’AFA)