Enquesta previsió dels serveis de “Bon dia” i “Guarda i custòdia” curs 2020-2021

COMUNICAT IMPORTANT AMIPA 📢📢📢📢🚨
Apreciades famílies,
Les noves normatives sanitàries pel començament de curs fan que ens sigui molt difícil per la manca d’espais i personal poder dur a terme tant el servei d’escola matinera com el servei de “guàrdia i custòdia” d’horabaixa (extraescolars queden de moment descartades). Per veure si podem solucionar-ho de qualque manera necessitam que ens doneu el màxim d’informació i que ens empleneu aquesta enquesta al més aviat possible (preferiblement abans de dia 31 d’agost), per fer un càlcul de quants/es monitors/es necessitaríem i quants espais i veure si és factible o no. Us pregam que demaneu els serveis únicament si és estrictament necessari, si teniu la possibilitat de cercar altres alternatives no, així, tal vegada, podem ajudar a les famílies que no en tinguin ,si reduïm les ràtios.
Important: Això només és una enquesta, el fet de contestar no assegura que es puguin dur a terme cap dels dos serveis, ni es tindrà en compte com a formulari de reserva.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Enquesta previsió dels serveis de “Bon dia” i “Guarda i custòdia” curs 2020-2021