COMPRA DE LLIBRES CURS 2020-2021

Ja estam en marxa pensant en el repte del nou curs 2020-2021! Sabem que serà un curs diferent, atípic amb mesures de prevenció i protecció especials i a on haurem de posar tots de la nostra part per ajudar a complir la normativa per preservar el benestar dels nostres infants, i del personal de l’escola.

Com sabeu l’AMIPA la formam les famílies de l’escola, i els membres de la Junta Directiva de l’Amipa som un grup de mares i pares voluntaris que feim feina per donar suport i assistència als membres de l’Associació, col·laborar en les activitats del centre, cooperar amb el consell escolar, dur a terme activitats per als infants per ajudar a la conciliació: oferim l’escola matinera, guarda i estudi, extraescolars així com també promovem les activitats de formació per pares i mares amb “l’escola de famílies.”..

Si sou socis us beneficiareu del 15% de descompte a la compra de llibres i també us regalarem l’agenda escolar, a part de preus especials per realitzar les activitats extraescolars, programes de formació per les famílies, informació relativa a les activitats que es poden realitzar al centre…

La quota anual per família (no per nin/a) és de 30 € i podeu fer el pagament al següent compte corrent de Bankia: ES28 2038 3396 6760 0003 6270, especificant els llinatges de la família i el concepte.

El comprovant de pagament serà imprescindible per gaudir dels corresponents descomptes a extraescolars i serveis i a la compra de llibres. La venda de llibres enguany , a causa de la situació provocada per la Covid19 ,no la podem fer físicament a l’escola com cada curs. Podeu fer la compra en línia a la Distribuidora Rotger i recollir els llibres allà o demanar que us els hi enviïn a casa (pagant l’enviament), o si no us van bé cap de les dues opcions ens ho podeu comunicar, i amb la vostra autorització ens encarregarem nosaltres de què ens els enviïn a   l’escola i l’Amipa s’encarregarà de repartir-los a les aules.

Als següents enllaços podeu trobar la informació referent a quant i on pagar la quota de l’amipa , l’agenda, el material Innovamat, i la direcció de la “Distribuidora Rotger” per poder comprar els llibres de cada curs:

INSTRUCCIONS INFANTIL

INSTRUCCIONS 1R I 2N DE PRIMÀRIA

INSTRUCCIONS 3r,4t,5è i 6è DE PRIMÀRIA

El termini per fer la comanda de llibres finalitza el dia 26 de juliol, a partir d’aquesta data no ens asseguren que tingueu disponibles els llibres per principis de setembre, ja que al mes d’agost les editorials tanquen. El justificant de pagament de soci Amipa haurà de presentar-se a l’entrega dels llibres (tant a la recollida en tenda, entrega a domicili o escola) , si heu fet compra com a socis i no ho sou haureu d’abonar la diferència.

 

Esperam la vostra col·laboració! Salut i bon estiu!