Extraescolars 2018-2019

Bon dia!
Ja teniu al web el full d’inscripció amb les activitats que ofereix l’AMIPA aquest curs , el llistat de preus i la nova normativa.
Les activitats extraescolars comencen el mes d’octubre , a excepció del “SERVEI DE BON DIA” que comença el primer dia d’escola, i el “SERVEI LÚDIC” que també estarà obert el primer dia d’escola sempre que hi hagi un nombre suficient d’adscripcions.
Veureu que hi ha moltes activitats noves i per informar-vos en què consisteix cadascuna farem una fireta a l’escola de primària el dia 22 de setembre de 10.00h a 12,30h.
Si heu de ser usuaris de BON DIA o SERVEI LÚDIC necessitam que faceu arribar la inscripció abans de dia 12 de setembre. Per les altres activitats teniu temps fins dia 26 de setembre perquè en funció del nombre d’inscripcions valorarem quines es podran dur a terme i quines no. O podeu fer en persona de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 18.00h a l’edifici de primària , o per internet al nostre correu electrònic amipaceipcostaillobera@gmail.com. Els pagaments al comptat o ingrés als nostres comptes corrents(moooolt important poseu ben clar nom del nin/a i activitat)
Moltes gràcies!