Sant Jordi al CEIP Costa i Llobera

 sant jordi posterContinuant el costum d’anys enrere, l’AMIPA celebrarà el dia del llibre a la nostra escola. Per això es muntaran paradetes de llibres on tots els alumnes que ho desitgin podran adquirir-los.
 Se celebrarà en dues dates diferents: 11 d’abril a l’edifici d’Educació primària en horari de 8.45 fins a les 12.30 hores i el 12 d’abril a l’edifici d’Educació infantil en horari de 8.30 fins a les 9.15 hores.
  Els alumnes hi podran trobar contes de tot tipus, llibres de divulgació i consulta, còmics i novel·les. Hi haurà títols per totes les edats.
 Els preus oscil·laran entre els 3 i els 20 euros per tal d’arribar a totes les butxaques.
 Enguany hem apostat per incorporar també títols en castellà i en anglès. A més, també s’hi podran trobar algunes novetats editorials.
 Vos recordam que els alumnes d’Educació infantil que vulguin adquirir algun llibre hauran de venir acompanyats d’un adult que es faci responsable fins a les 9’15 hores.
 I els alumnes d’Educació primària podran accedir a la paradeta tot sols fent-se responsable dels seus doblers. Ho faran per torns per tal d’evitar aglomeracions innecessàries (1r., 2n. I 3r. cicle) permetent així, poder triar allò que més els agradi.