El semàfor haurà d’esperar

Dijous passat l’AMIPA del CEIP Costa i Llobera va assistir al Consell Escolar Municipal, amb presència del batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, la regidora d’Educació Aina Amengual i representants de les directives i les AMIPAs d’arreu de Marratxí.

 

Durant la sessió el consistori va donar compte de les actuacions relatives a l’educació que es duen a terme, com ara la previsió d’una nova escoleta 0 a 3 anys per al Pla de na Tesa; la presentació d’un reglament per a l’ús del les instal·lacions municipals, que està en fase de revisió; nous carrils bicis que uniran diferents punts del terme; i les tasques per a implementar els itineraris segurs, en les quals s’hi han involucrat mestres i alumnes del CC Es Liceu.

 

Respecte de la sol·licitud de l’AMIPA d’un semàfor al carrer Major a l’altura del nostre centre per a millorar la seguretat dels alumnes, el batle va reconèixer que no existeix tal licitació de diversos semàfors tot i que l’any passat va sortir-ne publicada una informació al respecte al Diario de Marratxí. En aquest sentit va aplaçar la decisió d’instal·lar el semàfor en tenir enllestit un dels carrils bicis que ja estan aprovats, i que unirà la plaça de can Flor de Pòrtol amb l’IES Sant Marçal.

 

Els centres varen tenir també oportunitat de fer les seves aportacions i reclamacions. La directora del CEIP Costa i Llobera, Carmen Moreno, va demanar que per a aquest curs es tenguin en compte les jornades a la piscina municipal per part dels alumnes, ja que enguany es varen haver de fer en horari d’obertura per al públic en general i va dur algun problema amb la resta d’usuaris.